189 készleten

Erdők, mezők, nádak, erek, a sziklák nem felejtenek … csak az emberek

5 900 Ft

Kategóriák: ,

A leadott rendelések december 11-én kerülnek postázásra! Megértésüket köszönjük!

“Réges régen, elfeledett, ősi időkben, valahol a szélben hullámzó fűtengerben, a kietlen sztyeppén játszódik ez a varázslatos történet. Két világ között, az álmok birodalmában, egy eltévedt kislány próbál emlékeibe kapaszkodva visszatalálni családjához. Ez a kedves történet nomád őseink mondavilágába kalauzol el minket, és megmutatja milyen roppant fontos dolog az emlékezés…”


Tisztelt Vásárlók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2023. december 17-ig leadott és kifizetésre került rendelések esetében tudjuk vállalni a mesekönyvek Karácsony előtti megérkezését a csomagautomatába, illetve házhozszállítását.


Személyenként maximum 9 db könyv megvásárlása lehetséges a webáruházban! Kérünk, hogy amennyiben 9-nél több könyvet szeretnél vásárolni vedd fel velünk a kapcsolatot a mesekonyv@pazirik.hu e-mail címen, vagy a kapcsolatoldalon feltüntetett elérhetőségek egyikén.

Szakonyi Balázs mesekönyve, melyet feleségével, Kiss Csengével illusztráltak. A könyv 5 éves kor feletti gyerekeknek íródott, a sztyeppei nomádok világába elkalauzolva az olvasót, melyben a sztyeppei mondavilág hagyományai köszönnek vissza. A kiadvány a Pazirik Kft. gondozásában látott napvilágot, kizárólag tőlünk rendelhető.

Tömeg 0.25 kg
Méretek 25 × 25 × 1 cm

Ezek is érdekelhetnek