185 készleten

Nevetnikék Alapítvány, Támogatói csomag

10 000 Ft

Kategóriák: ,

Támogassuk együtt a Nevetnikék Alapítványt! Egy csomag megrendelése esetén egy könyvet neked, a másikat a Nevetnikék Alapítvány egy rászoruló gyermekének küldjük el! Egy csomag egy pár könyv megvásárlását jelenti. Szerezzünk örömöt!


“Réges régen, elfeledett, ősi időkben, valahol a szélben hullámzó fűtengerben, a kietlen sztyeppén játszódik ez a varázslatos történet. Két világ között, az álmok birodalmában, egy eltévedt kislány próbál emlékeibe kapaszkodva visszatalálni családjához. Ez a kedves történet nomád őseink mondavilágába kalauzol el minket, és megmutatja milyen roppant fontos dolog az emlékezés…”


Tisztelt Vásárlók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2022. december 16-ig leadott és kifizetésre került rendelések esetében tudjuk vállalni a mesekönyvek Karácsony előtti megérkezését a csomagautomatába, illetve házhozszállítását. Megértésüket köszönjük.


Személyenként maximum 9 csomag megvásárlása lehetséges a webáruházban! Kérünk, hogy amennyiben 9-nél több támogatói csomagot szeretnél vásárolni vedd fel velünk a kapcsolatot a mesekonyv@pazirik.hu e-mail címen, vagy a kapcsolatoldalon feltüntetett elérhetőségek egyikén.

Szakonyi Balázs mesekönyve, melyet feleségével, Kiss Csengével illusztráltak. A könyv 5 éves kor feletti gyerekeknek íródott, a sztyeppei nomádok világába elkalauzolva az olvasót, melyben a sztyeppei mondavilág hagyományai köszönnek vissza. A kiadvány a Pazirik Kft. gondozásában látott napvilágot, kizárólag tőlünk rendelhető. Érdeklődni a mesekonyv@pazirik.hu email címen lehet, mind a postai kiszállítást, csomagautomatás feladást és a pécsi személyes átvételt biztosítjuk.

Tömeg 0.25 kg
Méretek 25 × 25 × 1 cm

Ezek is érdekelhetnek